Voortzetting van uw gebruiker babydays site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om de navigatie te vergemakkelijken en bezoeken statistieken.

 
Euromove - De andere producten - Logo

Home

S-Max Ziekenwagen

Beschrijving | Technische gegevens | Accessoires | Video | Foto's

Beschrijving

S-MAX Ziekenwagen
  • traplift voor hulpteam
  • zonder moeite trappen op en af
  • spaart de inspanning die het hulpteam moet leveren
  • compatibel met vele professionele stoelen
  • kan gebruikt worden op elk type trap, zowel binnen als buiten
  • stevige constructie voor een capaciteit van 160 kg
  • beschadigt de trappen niet
  • veiligheidsremmen
  • afstelbare snelheid

Patiënten naar de arts of naar het ziekenhuis brengen houdt vaak het verplicht passeren van trappen in. De hulpteams en de spoeddiensten worden dagelijks geconfronteerd met dit soort situaties. De S-Max Ziekenwagen maakt het transport van patiënten gemakkelijker en spaart het personeel.

Snel en volledig veilig

Het gebruik van de S-Max Ziekenwagen is zeer eenvoudig. De snelheid kan aangepast worden aan de verschillende situaties. De S-Max Ziekenwagen is uitgerust met een hulpmiddel waardoor hij zachtjes op de volgende trede kan geplaatst worden. Veiligheidsremmen stoppen het systeem op de trederand.

Functioneel en comfortabel

De S-Max Ziekenwagen kan gebruikt worden op elke soort trap, zowel buiten als binnen, zonder hem te beschadigen.
De S-Max Ziekenwagen is compatibel met een groot aantal transportstoelen. Hieronder enkele voorbeelden :

transportstoel

s-max D135

s-max D160

Utila ALS 300 :

 

Utila ALS 103/105 :

 

Stryker Stair-PRO 6251 :

 

Stryker Stair-PRO 6252 :

 

Kartsana S119 :

 

Dlouhy Ecocraft light :

 

FERNO 59 T :

 

 

Uw personeel sparen

Onze elektrische trapliften worden reeds sedert vele jaren dagelijks gebruikt bij onze klanten. Vandaag werd het gamma uitgebreid door de S-Max aan te passen aan de noden van de hulpdiensten of van de ambulanciers. Er werden speciale bevestigingsmiddelen ontwikkeld om de traplift aan te passen aan een groot aantal transportstoelen. Het transport van personen met verminderde mobiliteit langs trappen gebeurt op comfortabele en veilige manier en spaart de gezondheid van uw personeel. De S-Max kan gemonteerd en gedemonteerd worden met enkele eenvoudige handelingen.

Voorbeeld Binz

Gedurende het transport van de persoon blijft de S-Max D160 geïnstalleerd op de stoel ALS300 van de firma Utila (TÜV Rheinland volgens normen DIN EN 1789:2007 (Crash Test)). Voor de andere transportstoelen dient de traplift S-Max gedemonteerd te worden en opgeborgen te worden in een gepaste ruimte in het voertuig.

Voorbeeld Diouhy

De constructeurs van sanitaire voertuigen stellen verschillende opbergvarianten voor. Ze zijn zo uitgedacht dat de opbergruimte gemakkelijk bereikbaar is van buitenuit. De S-Max is toegankelijk zonder dat het personeel in het voertuig klimt.

Traplift S-Max D160 - ziekenwagen

De traplift wordt opgeborgen onder de opklapstoel. Het volstaat de vergrendelingsbol los te draaien om hem weg te nemen. Het handvat schuift gewoon in een daartoe voorziene plaats.

Opladen van de accu's

De S-Max wordt in zijn opbergruimte opgeladen tijdens het traject. Het is ook mogelijk de accu's op te laden met de geleverde lader. De autonomie van een lading bedraagt ongeveer 300 treden. Het is mogelijk in optie een bijkomend accupack te bestellen.

 

Design, Programming & hosting
Impact communication

Producten - Voorstelling - Download - Video - Infoaanvraag - Contacteer ons - Tarieven

Euromove ©2012 - info@euromove.be - www.euromove.be