Voortzetting van uw gebruiker babydays site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om de navigatie te vergemakkelijken en bezoeken statistieken.

 
Euromove - De andere producten - Logo

Home

Stroller & Buggys

Elektrische trappenklimmer

Rolstoel

Elektrische aandrijving voor manuele rolstoel

Fietsen

Voorstelling

Voorstelling

 

De firma EUROMOVE b.v.b.a. werd in december 1988 opgericht. Ze was eerst werkzaam op industrieel gebied met elektrische trappenlopers voor zware lasten maar snel werd voor een nieuwe richting gekozen, met name de elektrische trappenklimmers voor rolstoelen. Het succes van dit systeem heeft ons gesterkt in het idee dat we nieuwe oplossingen moesten brengen om het comfort en de autonomie van de gehandicapte te verhogen. We hebben ons gamma dan ook verrijkt met "andere producten" voor gehandicapte personen. Vandaag bieden we dus nuttige maar ook ludieke producten aan.

Onze eerste bekommernis is inderdaad dankzij onze producten een reële hulp te bieden aan de gehandicapte door zijn integratie in het dagelijkse leven te vergemakkelijken en zijn autonomie te verhogen. De tevredenheid van onze klant en zijn omgeving is erg belangrijk voor ons. Daarom voeren we ook een demonstratie van al onze producten bij u thuis uit.

Een nauwe samenwerking met onze leveranciers en een gemeenschappelijk doel, onze klanten tevreden stellen, maken het mogelijk snel op te treden en korte leveringstermijnen te hanteren.

 
Design element
Design element
Design element

Design, Programming & hosting
Impact communication

Producten - Voorstelling - Download - Video - Infoaanvraag - Contacteer ons - Tarieven

Euromove ©2012 - info@euromove.be - www.euromove.be